Konferencia

A Budapest Ritmo Konferencia a világzene közép-európai fóruma. A színtér szereplői nemzetközi szemszögből vitatják meg az aktuális szakmai kérdéseket és kihívásokat, kiemelt közép-európai fókusszal. 2017-ben témáink között szerepelnek: a turnészervezés Közép- és Kelet-Európába, illetve a tengeren túlra; kulcsszereplők a világzenei piacon; az ügynökök szerepe és kiválasztása; a zenei oktatás változásai és a balkáni együttesek promótálása. A Budapest Ritmo Konferencián lehetőség nyílik a zenei piac és a szakmai elit megismerésére, a kapcsolatépítésre és az aktuális kérdések megválaszolására.

A konferencia angolul zajlik.

SHOWCASE NAP:

Október 5-én a Szimplában lépnek színpadra a nemzetközi zsűri által kiválasztott produkciók: olyan magyar és egy külföldi együtteseket hallhattok, akik készek arra, hogy kilépjenek a nemzetközi piacra.

A Showcase zsűri tagjai:

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

Regisztráció

A Budapest Ritmo konferencián a részvétel feltétele az előzetes regisztráció a registration@hangveto.hu e-mail címen – az érvényes napijegy vagy bérlet megvásárlása mellett. AZ E-MAILBEN KÉRJÜK JELEZD, HOGY MELYIK NAPO(KO)N, HÁNY FŐVEL SZERETNÉL RÉSZT VENNI! A KONFERENCIA ANGOL NYELVEN ZAJLIK. SZERETETTEL VÁRUNK!