Romano Drom 20

Magyarország

10.04. péntek, Akvárium Klub, NagyHALL

A legendás Romano Drom a Budapest Ritmo-n ünnepli huszadik születésnapját. Kovács Antal zenekara ebből az alkalomból nem csak vadonatúj lemezét mutatja be, hanem korábbi tagokkal, vendégekkel, és különleges videó-installációkkal kiegészülve visszatekint a Romano Drom egész pályafutására is. Az együttes jubileumi albuma ’Give me wine’ címmel a Riverboat Records (World Music Network) gondozásában jelent meg világszerte, és azonnal a Word Music Chart előkelő, hetedik helyére került.

Az együttes ezzel a koncerttel emléket kíván állítani a legendás énekesnek és táncosnak, a Romano Dromot a fiával megalapító Kovács Antal ’Gojmának’, a koncert első részében őt különleges vizuális megoldással a színpadra idézve.

A koncerten fellépnek az együttesben 20 év alatt felbukkannó zenészek: többek között Orosz Zoltán harmonika művész, Horváth Kornél, Kossuth-díjas ütőhangszeres művész, Farkas ‘Harcsa’ Róbert a Budapest Bár vezetője, Franciaországból érkezik Miquéu Montanaro világhírű zenész és zeneszerző. Fellépnek a Romano Drom régi tagjai, zenészei, énekesei, valamint Gazda Bence (hegedű) és a vonósnégyes.

Jegyek

SHOWCASE NAP

OKTÓBER 3. // csütörtök
INGYENES

1. NAP

OKTÓBER 4. // péntek
3000 Ft

2. NAP

OKTÓBER 5. // szombat
3000 Ft

3. NAP

OKTÓBER 6. // vasárnap
3000 Ft

BÉRLET

OKTÓBER 4-6. // 3 napos
7 500Ft