Konferencia

A Budapest Ritmo Konferencia a világzene legnagyobb közép-európai fóruma. Célkitűzése, hogy közelebb hozza a műfaj művészeit, közönségét és a szakmát. Október 4-én és 5-én az Akvárium Klubban olyan témákról adnak elő és beszélgetnek a meghívott nemzetközi vendégek, mint a Balkán világzenei piacának fejlesztésére fókuszáló MOST projekt, az Európai Kulturális Fővárosok zenei stratégiája és az európai roma intézmények együttműködési lehetőségei. Foglalkozunk a kreativitásösztönzés lehetőségével a zenei nevelésben, az Európai Unió zeneipari támogatási programjaival, illetve a Budapest Ritmo idei díszvendégének, Lengyelországnak a kortárs nép- és világzenéjével.

A konferencia angolul zajlik. A két napos szakmai program helyszíne az Akvárium Klub Aranyhall terme.

Ezen az oldalon látható a konferencia résztvevők listája (angolul).

SHOWCASE NAP:

A szakmai programot egy showcase esemény nyitja: október 3-án a Szimplában lépnek színpadra a nemzetközi zsűri által kiválasztott produkciók: olyan magyar és egy külföldi együtteseket hallhattok, akik készek arra, hogy kilépjenek a nemzetközi piacra.

A Showcase zsűri tagjai:

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

Regisztráció

A BUDAPEST RITMO KONFERENCIÁN A RÉSZVÉTEL FELTÉTELE AZ ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ A RITMO@BUDAPESTRITMO.HU E-MAIL CÍMEN. AZ E-MAILBEN KÉRJÜK JELEZD, HOGY MELYIK NAPO(KO)N, HÁNY FŐVEL SZERETNÉL RÉSZT VENNI! A KONFERENCIA ANGOL NYELVEN ZAJLIK. SZERETETTEL VÁRUNK!