Sajtó, szakmai és további regisztrációk

Sajtóregisztráció

A sajtó képviselői a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál oldalán igényelhetnek sajtó akkreditációt. Ennek elbírálását követően hozzáférnek a CAFe Budapest és a Müpa jegyigénylési rendszeréhez, melyen belül napijegyet igényelhetnek a Budapest Ritmo feat. WOMEX eseményeire. Felhívjuk a figyelmet, hogy a jegyigénylési rendszer az esemény előtt 5 nappal lezár. A jegyigénylések elbírálását az esemény előtt 72 órával kapják meg az érintettek. Az igényelt jegyek maximum 1 órával az előadás kezdete előtt vehetőek át a Müpa jegypénztáránál.

https://kelesys.mupa.hu/hivatalosjegyek/cafebudapestfest-sajto-regisztracio.php

Szakmai regisztráció

A szakma képviselői a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál oldalán igényelhetnek szakmai regisztrációt. Ennek elbírálását követően hozzáférnek a CAFe Budapest és a Müpa jegyigénylési rendszeréhez, ahol napijegyet igényelhetnek a Budapest Ritmo feat. WOMEX eseményeire. A napijegy a rendezvény adott napjának minden koncertjére belépést jogosít. Felhívjuk a figyelmet, hogy a jegyigénylési rendszer az esemény előtt 5 nappal lezár. A jegyigénylések elbírálását az esemény előtt 72 órával kapják meg az érintettek. Az igényelt jegyek maximum 1 órával az előadás kezdete előtt vehetőek át a Müpa jegypénztáránál.

https://kelesys.mupa.hu/hivatalosjegyek/cafebudapestfest-szakmai-regisztracio.php

Amennyiben van Digital WOMEX regisztrációja

Minden érdeklődő, aki rendelkezik Digital WOMEX hozzáféréssel, elérheti majd a Budapest Ritmo feat. WOMEX showcase koncertjeit és Lakatos Mónika gálakoncertjét digitális formában. Amennyiben részt kíván venni az élő eseményeken, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a ritmo@budapestritmo.hu email címen legkésőbb október 21. 12.00-ig.