2022. április 7-10. Budapest

Random Trip

MAGYARORSZÁG

04.09. Szombat | Akvárium Klub, NagyHall

A Random Trip egy színes közösség, műfaji határokon átívelő improvizációs koncertsorozat a hazai könnyűzene legkülönbözőbb műfajokból érkező előadóival. Most egy még soha nem látott és hallott egyedülálló felállással jön a Ritmora. Az Artisjus gáláján “Az év produkciója” díjat elnyerő improvizációs közösség egy nagyon különleges zenei világba repít el minket, ahol tanúi lehetünk a zene születése rendkívüli pillanatainak.

A kétezres évek elején indult, heti rendszerességgel megtartott klubest mára kinőtte saját kereteit: Budapest legnagyobb koncerthelyszínein, jazzfesztiválokon, a nagy nyári zenei fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is egyaránt szívesen látott vendég, a fellépők sorában pedig rendszeresen megtalálhatóak külföldi közreműködők is.

A Budapest Ritmo-ra összeálló különleges formációban közreműködik Palya Bea énekesnő, Borbély Mihály Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas klarinétos, szaxofonos, Lukács Miklós, cimbalomművész, valamint Zentai Márk, a Mörk zenekar frontembere.

Ismerd meg!

Ismerd meg őket is!